Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: "När tänker oppositionens MSN-ledamöter avgå?"

Bo Persson (L) undrar i en insändare hur länge oppositionspartierna kommer acceptera att deras ledamöter i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden sitter kvar, med tanke på att hela nämnden har fått underkänt.

Vid kommunfullmäktigemötet den 10 juni beslöt representanter från S, V MP, SN SD och PPiN att inte bevilja miljö-och samhällsbyggnadsnämnden ansvarsfrihet. Detta med anledning av att revisorerna föreslagit att nämnden inte skulle beviljas ansvarsfrihet.

Min partikollega, som var nämndens ordförande, visade det goda omdömet att ta sitt ansvar och avsäga sig uppdraget. Det hade ingen annan ledamot i nämnden gjort.

Det ska bli intressant att se vilka ledamöter som visar samma goda omdöme som min partikollega och kommer att begära att bli befriade från uppdraget som ledamot eller ersättare i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden.

Uppenbarligen anser deras partikamrater att de är olämpliga för uppdraget efter som de inte beviljade dem ansvarsfrihet.

Bo Persson (L)

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel