Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt S: Sanningen om nedläggningen av fritids i Segersäng finns i protokollen

Tro gör man i kyrkan sa man hemma hos mig på den skånska landsbygden. Som tur är behöver man inte tro varken på mina eller Marcus Svinhufvuds ord om nedläggningen av fritids i Segersäng. Det finns nämligen fakta. I protokoll som finns på kommunens hemsida från barn- och utbildningsnämnden 25 oktober 2018.

På sidan nio presenterar kommunen fyra olika förslag för politikerna att välja mellan (gå in och kika själv om du tvekar på att det är sant). Alla fyra förslagen innebär att fritids blir kvar i Segersäng.

Marcus väljer inte något av dessa förslag utan väljer att helt ensam lägga ner fritids. Det är hans rätt som ordförande att göra så. Med makt följer ansvar.

Så när jag bjuder på kaffe nästa gång kommer jag fortsätta uppmana medborgarna att kontakta ansvarig politiker. Ibland råkar det vara du Marcus som är ansvarig. Du får nog vänja dig vid att de du bestämmer över vill framföra sin åsikt till dig. Å andra sidan får du jätte­gärna vara med och bjuda på kaffe och samtala med medborgarna varje fredag morgon. Ju fler desto bättre.

PS. Glöm inte att gå in på kommuns hemsida och se vilka alternativ Marcus hade kunnat välja. Diarienummer BUN/2017/0025/620-. Underskrivet med Marcus Svinhufvuds namnteckning.

PS 2. Som jag alltid påminner om till dig som kontaktar ansvarig politiker: var trevlig och saklig!

Henrik Persson kaffeutdelare och ledamot i fullmäktige (S)

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel