Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dödsfall tros ha varit överdos

Polisen tror inte att den man som under förra helgen hittades död i en lägenhet i Nynäshamn bragtes om livet. Det mesta tyder på en självförvållad överdos av medicin.

Annons

Polisen fick under förra helgen ett telefonsamtal om att en man hade dött i en lägenhet i bostadsområdet Backlura i Nynäshamn.

Då polis kom till platsen informerades man även om att en misshandel hade ägt rum i samma lägenhet tidigare under dygnet. Men efter att ha hört flera personer med koppling till händelserna så tror polisen att det rör sig om två helt skilda händelser.

– I nuläget tyder allt på att det. Den avlidne mannen, som var i 35-årsåldern, ser ut att ha dött av en överdos av medicin. Misshandeln ser inte ut att ha något att göra med själva dödsfallet, det är heller inte samma personer inblandade, menar Ulf Palm, gruppchef på kriminaljouren i Handen som har hand om ärendet.

Man inväntar nu resultatet från obduktionen av den avlidne mannen, som var hemmahörande i Tungelsta.

Den person som misshandlades fördes till sjukhus, men klarade sig utan allvarliga skador.