Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fin höstfest hos PRO Sorunda

PRO Sorunda ordnade höstfest i Stora Vika.

Anmäl text- och faktafel

Traditionsenligt hölls PRO Sorundas höstfest i slutet av oktober och som vanligt höll vi till i Hillersjögården i Stora Vika.

Tända marschaller utanför entrén visade, att här skulle en fest äga rum och i foajén fanns bubbel med tilltugg att förse sig med. Mingel mellan besökarna startade och pågick tills det var dags att ta plats vid de vackert dukade borden. Höstastrar i vaser på de vackra linnedukarna lyste upp och gladde besökarna.

Ordförande Marianne Funke hälsade medlemmarna välkomna till årets höstfest och särskilt till kvällens underhållare, Lasse Haeggström.

I väntetiden medan maten skulle bli uppvärmd i ugnarna – dagens festmat var nämligen hemlagad av köksvärdinnorna – underhöll Lasse med sång till gitarr.

Så äntligen kom stunden då det var dags att uppsöka köket för att ta för sig av den superba maten, fläskfilé och potatisgratäng samt sallad, bröd och ost.

Jag saluterar verkligen den fina måltid som damerna i köket, ingen nämnd och ingen glömd, åstadkommit. Kaffet med kaka lite senare var toppengott.

Lasse var i fin form och vi fick höra en mängd “gamla godingar” men också blandat, blandat. Medlemmarna inbjöds till allsång och lusten hos flertalet att delta var på toppen.

Sedvanligt såldes ett lotteri bland besökarna. Då det var dags för dragning i detta hade skrivaren av dessa rader den stora turen att få högsta vinsten – en fruktkorg med diverse tillbehör.

Kvällen var toppad för min del.

Innan gästerna gick var och en till sitt passade Marianne på att tacka arrangörerna för det storstilade vid bjudits på. Även Lasse Haeggström, som utfört ett fint “jobb” fick mottaga beröm.

Max Möllerfält

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Nynäshamns Posten Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel