Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fullsatt när PRO Nynäshamn höll månadsmöte

Cirka 130 personer ville vara med när PRO i Nynäshamn hade sitt månadsmöte i september.

Anmäl text- och faktafel

PRO Nynäshamn hade inbjudit till ordinarie månadsmöte den vackra sensommardagen 25/9. Ordförande Berit Åberg hade glädjen att hälsa ett fullsatt Mysingen (ca 130 personer) välkomna.

Mötet började med att Berit delade ut PRO:s förtjänstnål till Sven Fälldin för mångårigt värdefullt arbete för PRO Nynäshamn.

Vinylkompaniet övertog scenen och spelade mycket uppskattade gamla godingar. Riktig fart på publiken blev det när PRO-körens ledare Kjell Andersson steg upp och dirigerade den stora publikkören.

När applåderna efter uppträdandet upphört fortsatte mötet med sedvanlig information. Doris meddelade att vi just nu är 896 medlemmar och hälsade sista halvårets 16 nya medlemmar välkomna.

Marianne och Solveig informerade om höstens resor. Bland annat så finns det platser kvar på den andra julbordsresan med Rosella. Berit efterlyste ”loppisföremål” och personer som vill hjälpa till med loppisverksamheten. Lars Olof uppmanade intresserade av en teatercirkel att kontakta honom. Berit efterlyser intresserade som vill och kan ställa upp som värd eller värdinna för att kunna återuppta de populära tisdagsträffarna på ”Kontakten”.

Leena informerade om våra friskvårdsaktiviteter. Bland annat så har vårt boulegäng tävlat framgångsrikt. Berit informerade om den kommande seniorsäkerhetsdagen (1 oktober). Kulturkommittén informerade om kommande verksamheter. All information om vad som sker i föreningen hittar du på vår hemsida: www.pro.se/nynashamn. Berit tackade alla för mötet som avslutades med sedvanlig lottdragning.

Johnny Jansson, PRO Nynäshamn

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Nynäshamns Posten Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel