Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gästparkering efterlyses

Annons

I söndags var vi med många bjudna till Ösmo på kalas.

Så klart räckte inte parkeringen på värdfolkets uppfart på Mjärdvägen till för alla bilar.

Inte en gästparkering så långt ögat kunde nå. Längs Breddalsvägen är det parkering förbjudet på båda håll och likaså på de andra vägarna.

Till slut såg vi en parkering utan några förbudsskyltar med flera lediga platser, men som hörde till Attendo Ösmo barn- och ungdomsboenden.

Min man fick löfte att parkera där ett par timmar, vilket var väldigt snällt. Vi hämtade bilen efter 2 timmar och 45 minuter.

Då hade en anställd blockerat den enda utfarten med en bil eftersom vi hade överstigit den lovade tiden med 45 minuter. Vi trodde inte de skulle stå med klockan i handen och det fanns flera lediga platser, så det var inte problemet. De hade inte tid att flytta på bilen så vi kunde köra därifrån, förrän om en timme. Till slut kunde vi ta oss ut själva, med nöd och näppe.

Vi efterlyser gästparkeringar, i alla fall i Breddalsområdet. Lagom roligt att bli osams med boende i Ösmo på grund av brist på gästparkering.

Samtidigt undrar jag var vänligheten och hjälpsamheten har tagit vägen i vårt kära Sverige.

Ledsen besökare i Ösmo!

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel