Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glädjebeskedet: Bandypuls sänder bandy-VM

Sverige jagar VM-guldet i Ryssland.
Ett bandymästerskap du ser hos Bandypuls – som har förvärvat den exklusiva sändningsrättigheten.
– VM hör hemma hos den medieaktör som ger bandyn störst kärlek, så nu sänds mästerskapet där det ska sändas, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

I fjol sände vi tre matcher från bandy-VM i Sverige.

I år blir det en större VM-satsning från Mittmedia, som driver Bandypuls där matcherna kommer visas.

Koncernen har förvärvat den exklusiva sändningsrättigheten för hela VM i ryska Irkutsk, som spelas 29 mars-5 april. Bandypuls visar alla Sveriges matcher, plus båda semifinalerna och VM-finalen.

– Det känns helrätt att vi för tredje året i rad kan visa VM-matcher och att det nu blir fler matcher än tidigare år och att VM-finalen kommer att visas hos oss, precis som den gjorde 2018, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

– Vi sände fyrnationsturneringen före jul och det var ett väldigt stort intresse. Nu VM-laddar vi med att sända Sveriges matcher i trenationersturneringen i Finland i kväll och i morgon.

* Landskamperna och VM sänds på Bandypuls. För dig som är kund på Bandypuls eller någon av Mittmedias varumärken (ej Plus men alla andra paket såsom Plus Premium/Digital, Komplett och Helg) så ingår matcherna i ditt abonnemang.

Här ser du Sveriges matcher i trenationsturneringen:

► Fredag 17.55: Sverige jagar revansch mot Finland.

► Lördag 11.55: Sverige ställs mot Ryssland.

Så spelas bandy-VM som sänds på Bandypuls:

► 29 mars: Sverige-Kazakstan

► 30 mars: Sverige-Finland

► 1 april: Sverige-Ryssland

► 4 april: Semifinaler.

► 5 april: Final och bronsmatch.