Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

God gemenskap vid grillen

Sorunda PRO ordnade en grillkäll i Stora Vika.

Anmäl text- och faktafel

Fredagen den 31 augusti - efter att vi vilat middag - styrde vi kosan till Stora Vika. Sorunda PRO anordnade den traditionsenliga grilleftermiddagen för sina medlemmar.

Där ingick även öppet hus, för de som uppnått den aktningsvärda åldern 65 år. De var välkomna för att bekanta sig med nuvarande medlemmar och bilda sig en uppfattning om trivseln i en PRO-förening. Tyvärr kunde man inte skönja några “nya ansikten” bland de närvarande.

De som däremot kom till platsen, Stora Vikas idrottsplats, skapade sig en trevlig eftermiddag. Trevliga samtal med varann mellan tuggorna av en god grillad korv eller en utsökt stekt hamburgare med allehanda tillbehör.

Därefter gott kaffe med kaka och fortsatta glada skratt mellan historier och anekdoter. Det är vackert att sitta och titta över Fållnäsviken och kanske drömma sig ut på vattnet en stilla dag som denna.

Ett stort tack till grillpersonalen, till de som dukat borden och till “kaffebryggarna”. Dock hade det varit trevligt om det kommit fler medlemmar, för att deltaga i den här årliga tillställningen. För de som engagerar sig och arbetar för att göra det trivsamt, skulle det kännas bättre med lite mera gehör.

Med enkla medel kan vi tillsammans göra det trivsamt inom PRO. Vi ser fram emot kommande aktiviteter under hösten. Du som funderar på ett medlemskap, det är alltid öppet hus hos PRO!

Anna Möllerfält

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Nynäshamns Posten Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel