Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Halvtidsledning blev bara en poäng - när Nynäshamn FK tog emot Årsta

I halvtid hade Nynäshamn FK skaffat sig en ledning med 1–0 i mötet hemma mot Årsta i division 6 Stockholm E herr. Men i andra halvlek vaknade bortalaget. Till slut blev det oavgjort i tisdagens match, 2–2.

– En match som jag tycker att vi borde ta tre poäng i. Redan i första halvlek hade vi tillräckligt med chanser för att leda med mer än ett mål, men det var i alla fall ställningen efter att Hiowa Sohrabi först träffat stolpen och Oscar Johansson sedan tryckt in returen. I andra halvlek kommer dom in med ny luft och trycker ner oss lågt. Vi börjar tappa lite bollar på mittplan, men får ett jätteläge att göra 2-0. Bollen skall "bara" rullas in i mål men på något sätt lyckas målvakten rädda bollen. Sen gör Årsta 1-1 och 1-2 på misstag från vår sida. I matchens sista minuter så vinner Anders Granström en duell och petar fram till Hiowa Sohrabi som rullar in 2-2 mellan målvaktens ben, kommenterade Nynäshamn FK:s tränare Per Stensveden efter matchen.

Oscar Johansson och Hewa Sohrabi gjorde Nynäshamn FK:s mål.

Resultatet innebär att Nynäshamn FK ligger kvar på åttonde plats och Årsta på nionde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Nynäshamn FK är Enskede FF. Lagen möts fredag 30 augusti 20.00 på Enskede IP.