Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är NP:s nya Ung-redaktion!

 
NP:s ung-redaktion
Visa alla artiklar

Nu är det dags för ett nytt gäng att ta över rodret för NP:s Ung-redaktion. Eleverna, som går andra året på samhällsprogrammets medieinriktning på Nynäshamns gymnasium, vill presentera sig så här:

Hanna Fryckstedt

Mitt namn är Hanna Fryckstedt och jag är 17 år. Mitt motto i livet är ”était fière de vous-même”. (Var stolt över dig själv, red:s anm.)

Samuel Hedlund

Jag heter Samuel Hedlund. Jag är bosatt i Nynäshamn och mina intressen är att umgås med vänner och att styrketräna.

Cee Blomqvist

Jag heter Cee Blomqvist och jag är 18 år och bor i Tungelsta. Jag gillar att spela spel, se på film, rita och dansa. Jag gillar att lyssna på musik men mest lyssnar jag på pop och kpop (koreansk pop).

Lovisa Landahl

Jag heter Lovisa Landahl och jag gillar: sport, mat, choklad, sovmorgon, resor, kaffe och att segla. På fritiden spelar jag innebandy i Vendelsö. Efter gymnasiet hoppas jag på att plugga vidare i Uppsala eller Lund.

Ida Lersten

Jag är en sjuttonårig tjej som bor i Nynäshamn och går andra året på gymnasiet. Jag umgås mycket med mina vänner på fritiden. Älskar sommar, hatar vinter.

Jacob Lindholm

Tja, jag heter Jacob Lindholm och är bosatt i Nynäshamn. På fritiden tycker jag om att titta på sport och umgås med kompisar.

Patricia Hallberg

Jag heter Patricia Hallberg och är 17 år. Jag gillar hästar, sushi och att vara med mina kompisar!

Emmyline Rundberg

Jag heter Emmyline Rundberg. Jag är en sjuttonårig tjej från Nynäshamn som går andra året på gymnasiet. På min fritid umgås jag med mina vänner och familj.

Moa Törnquist

Jag heter Moa Törnquist och föddes den 9 augusti år 2000. Jag är uppväxt på Torö men bor nu mest i Nynäshamn sedan 2 år tillbaka. Min familj består av min hund, mamma, pappa och lillebror. På fritiden brukar jag vara med kompisar.

Josephine Wohlström

Mitt namn är Josephine och jag är 17 år. Jag älskar djur och därför så ägnar jag en stor del av min fritid till att rida, och träna med min hund. Andra intressen jag har är att skådespela och spela piano.