Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hewa Sohrabi och Mohamed Abdi Mohamed matchvinnare när Nynäshamn FK vann mot Bollmora

Nynäshamn FK tog en säker seger på hemmaplan mot Bollmora i division 6 Stockholm E i fotboll. Matchen slutade 2–0 (1–0) efter mål av Hewa Sohrabi och Mohamed Abdi Mohamed.

– En match där det kändes som vi hade bra koll på läget stora delar av matchen även om Bollmora hade en del bra perioder. Men den här gången satte vi defensiven mycket bättre än tidigare och hade till skillnad från tidigare lite tur! Efter en tilltrasslad situation framför deras mål kunde Hiowa Sohrabi peta in 1-0. Värmen var tryckande under hela matchen och båda lagen hade några chanser. När Mohammed Abdi rullade in 2-0 via målvaktens ben med en kvart kvar så kändes det väldigt bra. Stor eloge till hela laget det var länge sen vi inte släppte in något bakåt, kommenterade Nynäshamn FK:s tränare Per Stensveden.

Nynäshamn FK:s nya tabellposition är sjunde plats, medan Bollmora är på femte plats.

Lördag 10 augusti 18.00 spelar Nynäshamn FK borta mot Bollmora.