Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: "Allmänheten är välkommen att besöka kultur- och fritidsnämndens möte i Ösmo"

Kultur- och fritidsnämndens ordförande Maria Gard Günster (C) bjuder in allmänheten att lyssna på nämndens öppna sammanträde den 4 november.

Anmäl text- och faktafel

Den 4 november klockan 16:00 har kultur- och fritidsnämnden öppet sammanträde för allmänheten i Ösmo. Nämnden kommer att vara i lokalen ”Moasalen” som ligger bredvid biblioteket i Ösmo centrum. Innan sammanträdet kommer nämnden att besöka verksamheterna simhallen och biblioteket.

Vad innebär ett öppet sammanträde för allmänheten? Den som har intresse av att få se och höra vad som fritidspolitikerna gör och behandlar för ärenden på dagordningen i en nämnd har möjlighet att få uppleva det i verkligheten.

Ärenden som kan intressera medborgare är till exempel vad som händer med ett medborgarförslag som har varit uppe i fullmäktige och sedan hänvisats till en nämnd för beslut. Kultur- och fritidsnämnden kommer under sammanträdet behandla och besluta om ett medborgarförslag som har kommit till nämnden. Personen som har skickat in förslaget har också blivit inbjuden till att delta.

Så ni som är intresserade av att få uppleva ett nämndsammanträde är hjärtligt välkomna till Ösmo.

Dagordning kommer att publiceras på kommunens hemsida under politik och Protokoll, kallelser och möten, kultur- och fritidsnämnden. Välkomna!

Maria Gard Günster (C), ordförande kultur- och fritidsnämnden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel