Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Äntligen byggs det

Härligt! Äntligen så påbörjas bygget av Magnolia vid Sjötelegrafen. Det kommer att bli kanonbra. Men det finns ju alltid en svans med nejsägare som skriker högt så fort något ska byggas i Nynäs. Det kommer alltid att finnas folk som tycker att ”bygg gärna men inte här, utanför min port”.

Med jämna mellanrum så rapporterar NP om planer på nyproduktion. Skolgatan, gamla Elontomten, Nynäsgård, gamla Kvantumtomten, Alléplan, Estö med mera. Listan kan göras hur lång som helst. Men det verkar oerhört svårt att få igång några byggen. Därför så ska vi vara glada att åtminstone ett bygge kommer igång.

Här på insändarsidan klagar folk över förlorad havsutsikt och minskat solsken. Men, har man bosatt sig i stan och har en grön fläck utanför sitt fönster så måste man ju räkna med att här kommer man att kunna bygga. Det är ju så en stad utvecklas. Och vilka har ett sådant guldkontrakt att man är garanterad havsutsikt?

Anders Johansson

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel