Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det gäller att röra på sig även om det tar emot lite

Om man som jag, är en äldre dam med tillhörande skavanker, såsom artros, kotkompression och reumatisk smärtproplematik, kan jag varmt rekommenderbar zumba! Då säger säkert flera: "Det klarar inte jag!". Till det finns bara ett svar: Man gör så gott man kan och resultatet låter inte vänta på sig. Det gäller att röra på sig även om det tar emot lite. Ligga hemma på soffan eller i solstolen, hjälper inte.

Man behöver varken vara gammal eller kvinna för zumba! Det passar alla som tycker om härlig musik och att kunna röra på sig. Samma sak med vattengymnastik! Det har mjukat upp många stela leder.

Det är ju så fint att även nu under sommaren är det öppet för zumba i Ösmo simhall. Ledaren Mikaelas energi och underbart glada och skojfriska entusiasm höjer humöret, mer än alla alvedon och piller, som finns. Vi kanske ses i "plurret".

76 årig glad och lycklig dam

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel