Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Färdtjänsten som försvann

Nu har det hänt igen! Och vilken gång i ordningen har jag tappat räkningen på.

Min svärmor och min mamma skulle åka från en födelsedagsfest och beställde färdtjänst hem. En bor i Ösmo och en i Nynäs och festen var i Sorunda. Det går absolut inte att beställa en taxi och samåka, utan det måste beställas två. Vi får tider när taxibilarna ska komma, och tanterna väntar, och väntar.

En timme efter att taxibilarna skulle ha kommit ringer vi färdtjänsten och frågar vad som händer...då får vi till svar att BÅDA TAXIBILARNA har försvunnit och ingen på färdtjänsten får tag i dessa chaufförer...lite märkligt hur två bilar bara är borta. Som tur är så får de hjälp hem av några privatpersoner som är snälla att hjälpa till.

Kanske dags att omförhandla färdtjänsten med ett annat taxibolag? Vad gör man om man har tider att passa, till exempel läkarbesök och bilen inte kommer, men då har de ju varit med om att då kan man samåka och bli avsläppta på olika ställen. Det är ju otryggt för de äldre och handikappade att inte veta om det kommer någon bil.

Men också ros till de chaufförer som kommit som är trevliga och tillmötesgående.

Orolig anhörig

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel