Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Fixa en aktivitetspark i Stora Vika

Tänk vad livet är fyllt av överraskningar för oss boende i Stora Vika. Det har kommit till kännedom att politikerna i kommunen lyckats med konststycket att besluta om en ny försämring i samhället. Att göra en plantering med träd för att försämra sjöutsikten och platsen för valborgsfirandet försvinner, i dalgången ner mot Fållnäsviken.

Man blir förvånad när man läste Nynäshamnsposten fredagen den 15 mars. Att socialdemokraterna och moderaterna vill ha en levande landsbygd. Den satsning som sker i Stora Vika går i motsats riktning, till det sämre.

Känner ni politiker till att idrottsföreningen på sina årliga aktiviteter visar förslag på en aktivitetspark. med boulebana, grillplats, träningsredskap, skateramp och sittplatser med planteringar på den nedlagda tennisbanan.

Om ni politiker menar allvar med en levande landsbygd, då kan ni göra en insats, genomför förslaget. Det är många som gillar detta.

PL

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel