Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: "Följ med ditt barn till förskolan eller skolan"

Emma Solander (MP) uppmanar föräldrar i Nynäshamns kommun att göra ett besök på de förskolor eller skolor där deras barn går.

Ge dig själv och ditt barn tid på skolan. Ta några timmar och följ med ditt barn till förskolan/skolan, så DU får en bra inblick i ditt barns, lärarnas och pedagogerna vardag.

Efter detta, samtala med föräldrar, lärare och personal på skolan om hur allt fungerar. Bilda dig en uppfattning och dela sedan gärna dina synpunkter. Gärna till mig, om du vill.

I dagsläget är detta en känslig fråga för oss alla. Många lärare, pedagoger och personal på skolan kämpar varje dag för att få barnens skoltid lärorik, glädjefull, lugn och säker. Men i brist på resurser så är det kämpigt och deras arbetsmiljö och förutsättningar gör det svårare och svårare att hantera det mest nödvändiga saker.

Emma Solander (MP), gruppledare för MP i Nynäshamn och ledamot i barn- och utbildningsnämnden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel