Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Fribiljetter fungerade på andra premiärer

Anneli Ohlsson föreståndare för Folkets Hus anser att några fribiljetter överhuvudtaget i samband med premiären på filmen om Moa Martinson skulle ”var helt obekant för oss i Folkets Hus!”.

Jag har naturligtvis ingen aning om rutinerna i Nynäshamns Folkets hus. Jag vet bara att 400 statister fick fribiljetter i samband med filmens premiär i Norrköping på biografen Cnema (fick av samma anledning hålla två premiärer) där filmen fortfarande går kvar efter tre månader.

Fredag den 5 april var det galapremiär på biografen Zita i Stockholm där 85 inblandade fick fribiljetter. Filmen kommer att gå kvar på Zita ett bra tag. De som fick vända efter den snöpliga föreställningen i Nynäshamn, där jag blev tillsagd att inte ens dela ut rosor, kan se den i Södertälje 24 april både på dagen och på kvällen. Även i Södertälje fanns det fribiljetter för 20 medverkanden. I Södertälje har ABF beslutat att visa den runt om i länet på äldreboenden och på länets filmklubbar, det är bara att vända sig till ABF i Södertälje – det ligger ju inte så långt bort.

Maj Wechselmann

Läs också: Insändare Maj Wechselmann: Trist inramning av min film

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel