Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ha öppet längre - då räddar ni handeln i centrum

Ännu en gång läser jag i NP om butiker som tvingas lägga ner på grund av dålig omsättning eller som väljer att lämna Nynäshamn av andra skäl. Jag tillhör den skaran som vill handla i centrum, men oftast tvingas jag handla på annat håll på grund av butikernas helt igenom urusla öppettider.

Det är ingen hemlighet att många nynäsbor jobbar på annan ort och därmed kommer hem sent till ett öde centrum. Jag själv både bor och jobbar i kommunen men efter en lång arbetsdag och hämtning på förskolan hinner jag ändå inte ner till butikerna i lagom tid för att strosa runt lite innan de stänger.

Att fler folk ska lockas till att handla på hemmaplan genom ett centrumlyft är löjligt, gör det istället möjligt! Förläng genast butikernas öppettider så lär ni snart se både ökat antal kunder och mer liv och rörelse samt trivsel i Nynäshamns centrum!

Shopaholic

Läs även: Flera butiker i centrum till salu – oro för stadskärnans framtid: ”Vi kommer att se olika typer av handel”

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel