Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hyllning till alla ideella ledare

Styrelsen för Nynäshamns IF Fotboll vill i en insändare hylla alla ideella ledare. De är viktiga för att göra Nynäshamn till en bra kommun, menar insändarskribenterna.

Anmäl text- och faktafel

Ni som har varit uppe på Kvarnängens IP den senaste tiden har nog märkt att det sjuder och bubblar där uppe om kvällar och helger. Den här tiden på året då både fotboll, friidrott, tennis, innebandy och hockey alla är igång med träningar, cuper och matcher är det stundtals trångt, men på ett härligt sprudlande sätt.

Men det är ingen självklarhet att det ska vara så. Bakom dessa härliga stunder ligger det tusentals timmar med ideellt arbete. Vi vill därför passa på att hylla alla ideella ledare i kommunen som möjliggör att andras barn får röra på sig, umgås med nya och gamla vänner, växa och utvecklas både som individer och i team.

Bara i Nifen har vi idag 400 aktiva spelare och 50 ideella ledare, varav många också engagerar sig i andra föreningar. Till er vill vi säga tack.

Tack du som lägger ner så mycket tid och engagemang varje vecka. I stekande sol och piskande regn. Sena kvällar och tidiga helgmornar. Du som planerar, förbereder, peppar och stöttar. Ibland tar vi dig för givet, men sanningen är att vi aldrig skulle klara oss utan dig.

Vår kommun skulle inte vara det den är idag om du inte fanns där - i omklädningsrummet, ute på planen, i kafeterian, på stan och i mataffären. Överallt där du möter våra barn, en klapp på axeln, ett ”hur mår du”, ett leende som betyder så mycket. Du är en drivkraft och en stor förebild och vi är nog alla lite dåliga på att säga tack!

Men vi vill också passa på att tacka alla er föräldrar som så förutsättningslöst ställer upp och stöttar inte bara era egna barn, utan hela laget och klubben. Det är tillsammans med er vi bygger en hållbar förening. Du som hejar och peppar utan att instruera. Du som förstår att barnen lär sig bäst genom att testa och våga ta egna beslut där ute på planen. Du som stöttar lika mycket i medgång som motgång och uppmuntrar prestation före resultat. Du som visar barnen att de måste våga testa och att det är okej att misslyckas för det så man lär sig nytt och utvecklas. Tack till alla er som gör Nifen till den härliga förening den är!

Anders Granström, ordförande

Niklas Svanberg, vice ordförande

Anders Tegnerud

Emma Ny

Per-Erik Stensveden

Marie Ekenstierna

Suvad Barucija

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel