Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: "Jag känner mig inte längre välkommen på biblioteket"

Bertil W skriver i en insändare att möbleringen på biblioteket i Nynäshamn ger ett intryck som inte är välkomnande.

Vad är det som händer på biblioteket i Nynäshamn?

Jag brukar någon gång då och då ta mig en tur till det lokala biblioteket i Nynäshamn. Jag var där för fyra veckor sedan och blev glatt överraskad av att man då fixat till läshörnan för tidningar och tidskrifter med nya fina och sköna möbler!

Döm om min förvåning då jag nu åter gjorde ett besök för att fördriva en tid med att läsa aktuella tidningar i lugn och ro.

Då var alla bord och sköna möbler som bortblåsta! Jag gick runt och spanade in på hela ytan i biblioteket. Inte en enda stol kunde upptäckas någonstans. De verkar som man med flit gjort det så otrivsamt som möjligt för att, som jag förmodar, avhålla personer för att dväljas i dessa lokaler. Gör ditt ärende fort och försvinn härifrån, verkar man avse.

Nu tror jag inte att vi skulle ta så stor skada av att på lämpligt avstånd separerade sitta vid bekväma möbler så här i coronatider. Det verkar nästan som man är överdrivet nitiska.

För egen del kände jag mig extremt ovälkommen och lämnade därför genast lokalerna!

Bertil W

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel