Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag rekommenderar er att söka äldreboende utanför Nynäshamn för att få livskvalité

Annons

Nu får ni pensionärer passa er för att flytta till ett äldreboende inom Nynäshamns kommun. Det ska alltså besparas 18 miljoner kronor i år. Beställningar av personal när någon är sjuk kommer inte att göras. Vi undersköterskor går alltså på knäna och blir utbrända en efter en. Matbeställningar ska dras ner och i och med besparingarna kommer det att bli svårt att hitta på roliga aktiviteter på äldreboendena för er pensionärer.

Hur tänker kommunen? För er pensionärer vill jag bara tipsa om att flytta till ett äldreboende utanför Nynäshamn om ni inte vill bo på äldreboenden inom Nynäshamn som är under all kritik. Hur ska personalen vara engagerade i sitt arbete när vi inte ens tycker det är kul att jobba längre på grund av alla besparingar? Vi vill så mycket men får så lite så vi har tappat intresset. Så mina kära pensionärer och blivande pensionärer, jag rekommenderar er att söka äldreboende utanför Nynäshamn för att faktiskt trivas i ert hem och få livskvalité, tyvärr.

Utbränd undersköterska

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel