Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: "Mot en ljusare horisont efter coronamörkret?"

Lokalpolitikern Jimmy Norell (M) skriver i en insändare om behovet av att göra nya livsprioriteringar mot bakgrund av den pågående pandemin.

Covids krafter har slagit hårt mot många i Sverige och runtom hela världen. Händelsen med stort H som fick mig att vakna upp och inse att det här var på riktigt var när den helt underbare radio/tv-profilen Adam Alsing hastigt gick bort i sviterna utav corona, kvar lämnade han fru och barn samt ett sörjande Sverige som nu var ett stort hjärta fattigare.

Är det som pandemin fört med sig bara elände och mörker då?

Nej, jag skulle vilja påstå att det ofrivilliga stoppet och urkastandet ur de i många fall alltför snabbt snurrandes ekorrhjulen och vardagsstressen har fått väldigt många människor att få en annan syn på livet och vad som är viktigt på riktigt!

Man kanske inte blir så mycket lyckligare av att tjäna de där extra tusenlapparna? Kanske det är mer värt att ta en extra utflykt med familjen istället? Kanske det är mer värt att belöna din kropp med ett extra träningspass eller ett avkopplande bad istället?

Många med mig kommer nog också att prioritera semester på hemmaplan lite oftare istället för att färdas i ett flygplan till sandstranden på andra sidan jordklotet. Nynäshamns kommun dräller av outforskade pärlor och för att inte tala om härliga Gotland ett stenkast bort!

En sak är i alla fall helt säker, alla har vi en kort stund på jorden se till att göra det bästa av den. Glöm inte bort att tala om för de du älskar att du älskar dem, för du vet aldrig när du inte längre har möjlighet att få tala om det.

Håll i, håll ut och håll avstånd!

Jimmy Norell (M)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel