Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Mycket väsen för ingenting om gyntider i Nynäshamn

Svar till "Snurrigt försök att få tid hos gynekologen".

Mycket väsen för ingenting kan man kanske säga om din insändare!

Som engagerad S-kvinna borde du förstå att våra sjukhus inte är till för små "titta-till-undersökningar". Ej heller har väl läkare någonsin skrivit ut remisser på telefon? Vill du ha någon sorts gräddfil för att du kommit på att det kanske vore bra med ett gynbesök? Eller är det bara ett politiskt inlägg för att svartmåla vissa "motståndare"?

Du har väl gått på de cellprovstagningar som du blivit erbjuden, det är ett viktigt medel i att upptäcka livmoderhalscancer. Visst är det bra med vård på nära håll, men det är samtidigt viktigt att det är bra kvalitet på en specialistklinik. Många kvinnor väljer en klinik som de fått förtroende för, även om det innebär en extra resväg. Liksom en del gör när det gäller tandläkare och så vidare.

Jag har besökt gynmottagningen i Nynäshamn många gånger och det fungerade bra, men vid vissa tillfällen var det långa väntetider. Då hittade jag Oxbackskliniken (ingår i vårdval Stockholm) i Södertälje, där det ofta gick att få en tid snabbare. 

Mia

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel