Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Något verkar väldigt fel ...

Patrik Isestad skriver på NP:s debattsida att den styrande majoriteten i kommunen planerar att göra besparingar med 38 miljoner, det vill säga göra drastiska neddragningar i kommunens olika verksamheter. Han säger också att man själv kan kolla på kommunens hemsida och i kommunstyrelsens senaste protokoll att detta verkligen är sant.

Jag har försökte hitta den påstådda informationen, men jag hittar den inte. Herr Isestad kan kanske upplysa oss medborgare mer precist var denna information finns. Eller är detta med 38 miljoner bara blå rök? Själv sitter jag av kommunfullmäktiges möten regelbundet som åhörare. Dessutom kollar jag webbsändningarna i efterhand, särskilt när något verkar oklart eller i de fall man faktiskt inte kan höra politikerna utläggningar ordentligt i plenisalen.

Senast var tertialuppföljningen (T1) uppe i kommunfullmäktige 13 juni. Min uppfattning av skeendet i kommunen är att något är väldigt fel, men jag kan inte direkt sätta fingret på vad det är. Det allmänna intrycket är att det mörkas friskt på alla håll och kanter oberoende av politisk färg. Och någon direkt hjälp av de förtroendevalda revisorerna och deras rapporter verkar man inte heller ha som medborgare.

Ingemar Carleman

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel