Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: "Oroande med härjande ungdomar"

En orolig mamma skriver i en insändare om problemet med ungdomar som ägnar sig åt att bråka och vandalisera.

Anmäl text- och faktafel

Kära föräldrar. Det är med stor sorg jag skriver denna insändare. Det är med oro för vår framtid, våra barn.

Ni som har ungdomar här i Nynäshamn! När klockan är 23 på en vardag anser jag att man inte ska se ungdomar ute. Dom ska vara hemma och förhoppningsvis sova inför morgondagens skoldag.

Jag har senaste månaden hört mycket om vad som händer i sjukhusbyggnaden på kvällarna. Ungdomar som saboterar, kissar i korridorerna på entréplanet. vräker ur sig fula skällsord till folk som säger ifrån. Tänder eld på saker så brandkåren fått rycka ut flera gånger. Ska det verkligen krävas väktare och polis för att ta hand om ungdomarna? Vart är föräldrarna?

Det är inte bara i centrala Nynäshamn det brister, man kan också nämna kaoset på Vanstaskolan. Ungdomarna vet inga gränser. Har ingen respekt för någon eller för något. Återigen, var är föräldrarna?

Som mamma så känner jag en stor oro för dessa barn som härjar på kvällar och helger, vart är deras trygghet? Vem sätter och visar gränser? Vem saknar dom inte på kvällarna?

Kära föräldrar, ha koll på era barn som är ute och ränner på kvällar och nätter. En dag kan det vara försent, en dag kan det ha gått för långt.

Orolig Mamma

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel