Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Rädda fritids i Segersäng

När jag i en fredag morgon stod och bjöd på kaffe till pendeltågsresenärerna i Segersäng var det många som berättade om sin oro för att Moderaterna ska besluta om att lägga ner fritids i Segersäng. Vi uppmanade alla som vill ha kvar fritids lokalt att höra av sig till dem som styr kommunen nu. Det är alltid upp till dem som har makten att fatta beslut. Antingen lägga ner eller rädda fritids. Ibland är inte verkligheten krångligare än så.

Det bråkas en hel del på internet om detta har jag hört. Om vems fel det ena eller andra är. Hur historien ska skrivas. Jag deltar inte i detta trots att jag själv är mycket historieintresserad. För historien bör man väl skriva i efterhand? Inte under tiden den pågår. Det är nu beslut om Segersängs fritids ska tas. Oavsett vad som hände för ett, tio eller hundra år sedan.

Det är ni som har tagit på er uppgiften att styra kommunen som har det här beslutet att fatta. Nu.

Fritids ska vara kvar tycker jag. Om du tycker likadant så bör du höra av dig till ansvarig politiker och berätta detta. Det är bråttom, om det ännu inte är för sent.

Henrik Persson (S), ledamot i kommunfullmäktige

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel