Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Slå inte undan benen på drivna själar i Stora Vika

Svar till PL gällande kommunens satsning i Stora Vika.

Ja, tänk vad livet är fullt av överraskningar för oss boende i Stora Vika! Äntligen läggs både pengar och tankeverksamhet på ALLA oss, oavsett föreningstillhörighet, för att höja trivseln i vårt närområde. Efter år av nedskärningar och indragen kommunal service får vi så äntligen lite tillbaks. Att ens nämna ordet försämring i det här sammanhanget anser vi vara direkt skamligt, och det är dessutom en extremt subjektiv åsikt. Vi är många som ser satsningen som ett stort kliv framåt, och förstås som ett jättestort plus för både folk och fä.

Det är så trist att vissa människor har ett starkt behov av att slå undan benen på drivna och engagerade själar. De är ett försvinnande släkte, och de växer tyvärr inte på träd. Om de hade gjort det är det nog sådana vi i första hand skulle plantera i den park vi så varmt välkomnar till Stora Vika.

PM & RO (Pettersson Monica & Rudelöv Ove)

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel