Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: ”Stor skillnad på hur olika sommarstäder välkomnar turister och boende”

Insändarskribenten jämför utemiljön i Nynäshamn med den i Trosa och Hudiksvall – och är inte imponerad av hemstaden.

Botten är nådd! I år har jag liksom många andra spenderat större delen av sommaren på hemmaplan. För min del betyder det i Nynäshamn.

Det var länge sen sist jag tillbringade en hel sommar i denna lilla stad som skulle kunna vara en riktig pärla. Men, det är rent beklämmande hur man från kommunen förvaltar denna ”pärla”. Jag blir både ledsen och arg när jag ser mej omkring!

Funderar också över hur man tänker när man just innan semestertider gräver ett jättehål precis där alla, bilar liksom fotgängare och cyklister, måste passera på väg till och från det populära hamnområdet. Samtidigt passar man för säkerhets skull också på att stänga av den fina cykelparkeringen – vad jag kan se helt i onödan.Sedan låter man det stå på detta vis över hela turistsäsongen! Bedrövligt! Och då har jag ändå inte tagit upp hur kommunens gator och rondeller ser ut …

Var en tur till ett par andra sommarstäder vid kusten: Trosa och Hudiksvall. Bifogar några bilder att jämföra med. Lite skillnad på hur man välkomnar sina turister och boende.

Christina

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel