Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tack till Rotundan för underhållningen under pandemin!

Musiken från Rotundan har varit till glädje inte minst för personer i riskgrupp som haft svårt att komma ut under pandemin, menar insändarskribenten.

Jag liksom flera av mina grannar har under den gångna sommaren på grund av den pågående Corona-pandemin varit hänvisade till våra balkonger. En del av oss har kunnat njuta av musiken från Rotundan. Andra (vet inte vem) har i stället störts av denna glädje under en jobbig sommar.

Flertalet av oss tillhör någon riskgrupp och är 70+. Blev fruktansvärt ledsen när jag läste att musiken skulle upphöra! Vet heller inte om några i våra lägenheter på Berghyllan räknas som ”grannar”.

Vill med dessa rader till Rotundans ägare uttrycka min tacksamhet och glädje över den underhållning, dessutom gratis, som vi fått då vi inte på grund av pandemin rekommenderas att vistas tillsammans där många samlas!

Granne på Berghyllan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel