Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: "Vi behöver fler bussar från Nynäshamn till Stora Vika"

Coralie skriver i en insändare att det behövs flera bussar som går mellan Nynäshamn och Stora Vika.

Jag bor i Stora Vika och busstiderna där är hemska. Just nu går det en buss i timmen från Nynäshamn till Stora Vika, vilket är alldeles för sällan enligt mig. Jag tycker det borde gå fler bussar till Stora Vika från Nynäshamn.

De flesta dagarna slutar jag skolan klockan 15.00 och precis då går en buss till Stora Vika som jag aldrig hinner ta. Efter den bussen har gått så måste jag och flera andra sitta och vänta i en timme på nästa buss. När väl den bussen kommer så är jag hemma till 16.30 och då måste jag direkt sätta mig och göra läxor, vilket blir väldigt stressigt, då jag vill hinna spendera tid med min familj.

SL behöver fixa sina busstider för varken jag eller andra människor behöver eller vill slösa en timme av våra liv på att vänta på en buss.

För det andra så behöver jag kunna komma hem i tid så jag kan vila ut mig och klara av nästa skoldag. På grund av en buss så hinner jag knappast göra någonting förutom att göra läxor, äta och sova varje dag efter skolan. Ibland är det till och med så att jag inte hinner sova så länge som jag behöver.

Om det hade gått flera bussar till Stora Vika så hade jag hunnit vara med familjen och göra mina läxor.

Vad jag vill komma fram till är att SL:s busstider inte alls fungerar för skolelever som behöver komma hem i tid. Snälla fixa era busstider så jag och flera andra slipper vänta i en timme.

Coralie

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel