Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: "Vi beklagar att hissen på Backluravägen har varit trasig"

Nynäshamnsbostäders vd Sanja Batljan skriver i ett insändarsvar att en nya hiss ska installeras på Backluravägen 17A.

Anmäl text- och faktafel

Svar på insändare om hiss på Backluravägen 17A.

Vi beklagar att hissen varit trasig igen. Hissbytet på Backluravägen 17 ingår i det planerade underhållet för 2019. En av anledningarna till att de ska bytas är att det är svårt att få fram reservdelar. Det är också anledningen till att det tar tid att laga hissarna när de går sönder. Nynäshamnsbostäder har absolut inte låtit bli att reparera hissen på grund av det planerade hissbytet, utan det var bara lång leveranstid från hissleverantören som låg bakom det. Hissen fungerar idag.

Hissen kommer att bytas enligt den tidplan som hyresgästerna i fastigheten fått information om.

Vi förstår mycket väl att det kommer bli svårt för vissa att bo kvar då man har svårt att gå i trappor men Nynäshamnsbostäder har inga lediga lägenheter och kan därför inte erbjuda hyresgästerna alternativa lägenheter under bytet. Den informationen fick alla hyresgäster redan innan sommaren så att alla skulle få tid på sig att försöka ordna egna lösningar under byggtiden.

Sanja Batljan, vd Nynäshamnsbostäder

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel