Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Kapten Väst” i radioprat på havstrappan

Måndag 6 juli mellan klockan 11 och 15 gör Radio P4 Stockholm radio på havstrappan i Nynäshamn.

Annons

I programmet ska radioprofilen Lasse Persson – i klädd rollen som ”Kapten Väst” – prata båtliv och sjösäkerhet med båtfolk och radiolyssnare. Troligen även med någon ”båttokig” kändis.

Programmet är en del av Svenska Båtunionens flytvästkampanj och Kapten Väst kommer att dela ut flytvästar till båtåkare som inte har någon egen.

Lasse Persson och Svenska Båtunionen kommer totalt att besöka fem platser i Stockholms skärgård. Starten går i Nynäshamn, och sedan får Gruvbryggan på Utö besök av ”Kapten Väst” den 8 juli. Dagen efter, den 9 juli, är det gästhamnen i Waxholm som får besök. Programmet avslutar den 10 juli i Stockholm, vid Hammarbyslussen.

– Radioprogrammet kommer att vara en del av Svenska Båtunionens flytvästkampanj och en fantastisk chans att nå ut med vårt syfte att öka säkerheten på sjön, säger Peter Karlsson, som är verksamhetschef på Svenska Båtunionen.

Programmet sänds i P4 Stockholm klockan 12.10-13.00 samma dag.