Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Korsordet gjorde succé på trivseldagen hos LH-Marsta

Den lokala hyresgästföreningen Marsta i Stora Vika ordnade en lyckad trivseldag. Det specialtillverkade korsordet var klurigare än beräknat.

Anmäl text- och faktafel

Med  lite kylslaget aprilväder – trots att det var maj – välkomnade LH-Marsta hyresgästerna till trivseldag. Invigning av den nyrestaurerade lekparken med gungor och fågelgungan som länge varit en önskan till denna lekpark stod på agendan denna dag.

Hyresgästerna var flitiga med att kratta och fylla säckarna som dom tidigare hämtat hos den lokala hyresgästföreningen. Efter detta blev det grillat, kaffe med äppelkaka och lite hjärnjympa i form av korsord som Stora Vika-bor Matz Carlsson hade konstruerat  för barn och vuxna.

Vi hade beställt ett korsord med årstiden vår och orten Marsta som tema, men han överrumplade oss alla, han hade lagt en kluring som var lite svårt att knäcka för många och det var ju fisken. Den finns inte i Fållnäsviken. Men några löste även detta samt lösenordet.

Med hopp om en bra sommar för alla önskar LH–Marsta hyresgästerna till kommande aktivitet på höstkanten så kolla anslagstavlorna, så är ni med. Tack alla ni som hjälpte genomföra denna dag i tid!

Kasperi Strand

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Nynäshamns Posten Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel