Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ledning i halvtid - då tappade Nynäshamn FK och förlorade

Bortalaget Nynäshamn FK hade greppet i halvtid och ledde med 2–1 i matchen i division 6 Stockholm E herr i fotboll mot Tre Laxar. Men Tre Laxar vände på matchen och vann till slut med 3–2.

– En match där vi var med från start, något vi tryckte på innan matchen! Efter ett flygande anfall på högerkanten spelar Oscar Johansson fram Mohammed Abdi som från nära håll kan göra 0-1. Tyvärr kvitterar Tre Laxar genom en hörna som slås direkt i mål. Men i slutet av halvleken får vi straff efter ett blixtrande anfall; Jonas Sjöberg slår den säkert i mål. I andra halvlek trycker motståndarna ner oss djupt och vi får spela mer på kontring. 2-2 kommer inte överraskande och sista kvarten blir ett rejält krigande; dom lyckas trycka in 3-2 med tre minuter kvar av ordinarie tid. Vi försöker till slut lyfta för en kvittering, men det vill sig inte riktigt. Det kändes som om vår ork blev avgörande negativt denna match, kommenterade Nynäshamn FK:s tränare Per Stensveden efter matchen.

Bortalagets mål gjordes av Mohamed Abdi Mohamed och Jonas Sjöberg.

Det här betyder att Tre Laxar ligger kvar på andra plats i tabellen, och Nynäshamn FK på åttonde plats.

Nynäshamn FK tar sig an Årsta i nästa match hemma lördag 24 augusti 13.00.