Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lyckad tävlingshelg för Ösmo simsällskap

En grupp från Ösmo SS simmade bra när de deltog i Caroline af Ugglas tävling i Upplands-Bro.

Helgen den 7 och 8 mars gjorde flera av Ösmo simsällskaps simmare tävlingsdebut på Caroline af Ugglas tävling i Upplands-Bro.

Klubben hade elva simmare med i de yngre klasserna på förmiddagen. Det var nervösa simmare som gjorde debut. De simmade 25 meter ryggsim, bröstsim, frisim och några även 25 meter fjärilsim. De simmade många fina lopp både individuellt och i lagkappen på 4x50 meter frisim. Tillsammans tog de 14 medaljer!

På eftermiddagen kom klubbens lite äldre simmare och simmade 50-meterslopp i alla simsätt. De äldre och lite mer erfarna simmarna jagade sina personliga rekord och de slog totalt 22 stycken. ÖSS tog 18 individuella medaljer och tre i lagkapp på eftermiddagen.

Samtidigt pågick Ungdoms Grand Prix i Eriksdalsbadets 50-metersbassäng och där simmade klubbens äldsta juniorer. Det var säsongens första tävling i långbana (50 meter) och det är alltid lite extra utmanande att byta från 25- till 50-metersbassäng. De slog också många personliga rekord och en del lopp var även snabbare än tidigare rekord i kortbana.

En mycket fin tävlingshelg för ÖSS-simmare!

Elin Carlsson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Nynäshamns Posten Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel