Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lyckat lördagskafé hos Frälsningsarmén

Frälsningsarmén i Nynäshamn ordnade ett lördagskafé.

Anmäl text- och faktafel

Regnet bara “rasade” ner. Det regerade ordentligt över både trakt och människor. Varför sitta inne hemma, då man kan sitta inne tillsammans med trevliga människor på Frälsningsarméns gemytliga lördagskafé? Vi beslutade oss för att åka ner och se och lyssna till det som bjöds på lördagen den 9 november.

Sångare från några av Stockholms olika kårer, hade bildat en liten grupp om cirka tio personer. De bjöd publiken på sig själva och på en del både kända och okända sånger i sin repertoar. De ackompanjerade sig med gitarrer - vad annars då man sjunger i Frälsningsarmén - och en driven pianist. Så ska det låta, hörde inte ett enda felslag på instrumentet.

Efter gott kaffe och hembakat bröd, får besökarna önska sig sånger att sjunga. Alla deltog med liv och lust i detta.

En dam bland de gästande sångarna, berättade om sin vistelse i Israel för en tid sedan. Det var en berättelse som berörde. Vem du än är. Vem du än tror på. Det är alltid trevligt på lördagskaféet hos Frälsningsarmén.

Anna Möllerfält

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Nynäshamns Posten Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel