Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man till sjukhus efter knivskärning på pendeltågsstation – polisen misstänker hatbrott

En man har blivit knivskuren på pendeltågsstationen Gröndalsviken i Nynäshamn och har förts till sjukhus med ambulans. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel och hatbrott.

Det var strax efter klockan 18 som en man ringde 112 och berättade att han blivit knivskuren på pendeltågsstationen Gröndalsviken i Nynäshamn.

Polis och ambulans åkte till adressen varpå ambulansen tog med sig mannen till sjukhus för omplåstring. Han ska inte vara allvarligt skadad.

Ännu finns bara knapphändiga uppgifter om händelsen. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel och hatbrott, men det är oklart på vilka grunder.

Gärningspersonen, som avvek från platsen efter dådet, beskrivs som en man i 20-30-årsåldern.

– Vi har hållit på ett tag och letat efter honom på olika platser som man anser vara relevanta men jag vet inte om vi slutat leta eller inte, säger Mats Fredriksson på Stockholmspolisen.