Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missnöje med spritluktande reseledare

En man i Nynäshamn ska få 1 000 kronor tillbaka efter en resa som bjöd på många besvikelser. Det har Allmänna reklamationsnämnden beslutat.

Mannen och hans fru åkte på en paketresa till norra Italien, Slovenien och Kroatien. De blev missnöjda med det mesta, till exempel levde hotell och mat inte upp till förväntningarna.

Ett annat problem, enligt mannen, var reseledarna. Redan på flygplatsen gick något snett, eftersom flera av reseledarna hade en livlig diskussion. En av dem luktade sprit, enligt mannen.

Senare under veckan framförde mannen klagomål till en reseledare. Han blev då, enligt egen utsago, bemött med skrik. Under en bussfärd lade sig en reseledare sig emellanåt på tomma säten för att vila, enligt mannen.

Att mannen får 1 000 kronor tillbaka beror dock på att han fick spendera en natt på ett hotell där det inte gick att sova, eftersom tåg hela tiden passerade förbi.