Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Misstänkt fick föras till sjukhus – rättegång om Muskömordet skjuts upp

Rättegången i Södertörns tingsrätt skulle ha börjat i måndags, men förhandlingarna kunde inte starta då den misstänkte mannen var okontaktbar.

Mannen i 65-årsåldern, som är misstänkt för mordet på en kvinna på Muskö, var tvungen att föras till sjukhus innan förhandlingarna kunde börja i måndags. Nu har rättegången skjutits upp och kommer i stället att starta den 3 april.

Mannen misstänks för att den 5 juni 2016 ha startat den brand i kvinnans fritidshus som tog hennes liv. Mannen skadades själv i branden, men misstänktes snart ligga bakom det hela. I november 2016 startade rättegången. Men i väntan på dom gjordes en rättspsykiatrisk undersökning av mannen, och då lämnade han nya uppgifter om händelseförloppet. Södertörns tingrätt beslutade om den nya rättegången, som nu alltså sköts upp på grund av mannens dåliga hälsa.