Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mycket roligt på sportlovet

Vecka 9 är det sportlov. Och det finns en mängd chanser för alla lediga att låta lovet göra skäl för sitt namn.

Bad, bågskytte, tennis och parkour. Ja, det är bara några av de aktiviteter som radas upp för alla sportlovslediga här på hemmaplan.

Simhallen i Ösmo och ishallen på Kvarnängen håller öppet varje dag under lovet. Vill man hellre prova att skjuta pilbåge beger man sig till Gröndalshallen på förmiddagarna. Och vill man spela bordtennis stannar man bara kvar, för då kommer ledare för bordtennisklubben dit. Gröndalshallen är också samlingsplats för parkourintresserade 8-12-åringar. På tisdagen kommer instruktörer från Parkour och tricking i Stockholm.

På Folkets Hus i Nynäshamn kan man spela schack. Tennisklubben erbjuder tennislektioner måndag till onsdag, och i Viahallen spelas fotboll måndag och torsdag. Är man nyfiken på luftgevärsskytte finns möjlighet på Björn Barkmans väg i Ösmo. All utrustning finns att låna där.

Scoutstugan i Nynäshamn är också öppen. Där gör man upp eld, kastar livlina och gör knopar. Vill man hellre hålla på med djur arrangerar både Nynäshamns ridklubb och Nynäshamns brukshundsklubb aktiviteter. Fritidsgårdarna i Sorunda och Ösmo har program med bad och skidåkning. Nynäshamns och Sorunda bibliotek erbjuder pins-tillverkning (mån 13.00 resp. tis 11-15) och spel med fantasytema (Sorunda tis 17-21).