Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ica uppmanar kunderna i Ösmo att göra en god handling – samarbetar med Röda Korset

Ica Supermarket i Ösmo deltar under 2017 i en kampanj för att stötta människor i utsatthet. De pengar som samlas in ska gå till bland annat läxhjälp och språkträning.

Annons

I år fyller Ica 100 år. Under jubileumsåret har Ica ett samarbete med Röda Korset, som kommer att märkas på Ica Supermarket i Ösmo och cirka 430 andra Supermarket-butiker runtom i Sverige.

– Tillsammans med Röda Korset, butiker och kunder vill vi skapa handlingskraft för att samla in pengar och även skapa mötesplatser som bidrar till ett inkluderande samhälle, säger Kalle Fahlin, som är affärsområdeschef för Ica Supermarket.

– En god handling betyder att göra gott för någon annan. Idén bygger på att många små initiativ tillsammans kan ge ett stort resultat.

Pengarna som samlas in ska gå till människor i Sverige, som behöver hjälp. Det kan vara till exempel läxhjälp eller språkträning.

– Röda Korset möter dagligen människor i utsatthet över hela landet. Alla goda krafter behövs. Både Ica och Röda Korset finns lokalt över hela landet och det finns en stor potential i att fortsätta arbeta tillsammans, säger Anders Danielsson, som är generalsekreterare vid Röda Korset.

Mer läsning

Annons