Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Panetoz trappar upp inför sommarturnén med ett låtsläpp i veckan

Nynäshamns egen Daniel Nzinga och hans Panetoz är mitt inne i sin egen musikhögtidsmånad som de döpt till "Maj Life". Under maj släpper Panetoz en ny låt i veckan.

Annons

Den här veckans låt heter "Flyger med" och är enligt gruppen "en somrig poplåt som tar dig till skyarna". Panetoz kommer att på söndag spela "Flyger med" live i TV4:s Nyhetsmorgon.

Se och lyssna på "Flyger med":

Fredagen den 5 maj inleddes Panetoz sin egeninstiftade musikhögtid “Maj Life” när de släppte låten “Limbo”. En vecka senare kom “Whine Slow” och på fredagen, den 19 maj, släpptes ”Flyger Med”.

Fredagen den 26 kommer den fjärde och sista låten under "Maj Life” att släppas – och därefter ger sig Panetoz ut på en Sverigeturné med en lång rad spelningar i landet.

Gruppen Panetoz med från vänster: Daniel Nzinga, Johan Hirvi, Pa Modou Badjie, Njol Badjie och Nebeyu Baheru. Daniel Nzinga som är uppvuxen i Nynäshamn och också jobbar som fritidsledare inom kommunen.

Se och lyssna på "Whine slow":

Panetoz mest kända låt är "Dansa pausa" från 2012 som blev nominerad till en Grammis och som blev det årets mest spelade låt i P3 på radio:

Mer läsning

Annons