Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Publiken fick sin vilja igenom – Magnus Uggla uppträder på Nynäskalaset

Artikel 16 av 35
Nynäskalaset 2017
Visa alla artiklar

Publiken önskade och arrangören levererade: Magnus Uggla blir Nynäskalaset sista bokning! Den nyligen grammisbelönade popräven är den som arrangören har fått in flest önskemål om.

Annons

Magnus Uggla på Allsång på Skansen 2013.

Det blir till att inte dansa nykter på Nynäskalaset i år. Festivalpubliken har nämligen fått sin vilja igenom och fått Magnus Uggla till festivalen. Han presenterades på lördagskvällen och är årets sista bokning.

"Vi är oerhört stolta att vi efter år av slit har lyckats locka en av Sveriges största artister och den mest önskade någonsin till Nynäskalaset!" skriver arrangören Kalasproduktion i ett pressmeddelande.

Den ständig aktuella 62-åringen har inte kommit med något nytt album sedan 2011, då han släppte Innan filmen tagit slut. Men före nyår släppte han EP:n Glittrar med tre färska låtar. Vid årets grammisgala fick Magnus Uggla, efter över 40 år på scen, sin första grammis, grammisjuryns hederspris.

Nynäskalaset kommer att arrangeras helgen den 4–6 augusti. Sedan tidigare är artister som Miss Li, Markoolio och Mustasch klara.

Läs även: Loreen och E-Type till Nynäskalaset i sommar

Alla artiklar i
Nynäskalaset 2017
Annons