Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nätfenomenet Hearts & Colors kommer till Nynäskalaset

Artikel 18 av 35
Nynäskalaset 2017
Visa alla artiklar

Nynäskalaset i augusti får besök av Hearts & Colors – som gör en exklusiv livespelning. Duons coverversioner av kända låtar har gjort storsuccé i sociala medier.

Annons

Philip Tillström och Nicolai Kjellberg i duon Hearts & Colors har sedan 2014 en stor skara fans. De slog igenom med en cover av Owl Citys hit ”Fireflies” och gjorde därefter bejublade versioner av bland annat Ed Sheerans ”Lego house” och ”The A-team”.

Gruppen har nu över 4,5 miljoner lyssnare varje månad på Spotify. De enda svenska artister som lockar fler är Zara Larsson, Avicii och Tove Lo.

Tillström och Kjellberg gör numera både covers och egna låtar. Deras singel ”For the love”, som släpptes för ett par månader sedan, har fått över 7,8 miljoner lyssningar.

Att Hearts & Colors spelar live hör dock inte till vanligheterna. Men i sommar kommer de till Nynäskalaset, på lördagen den 5 augusti.

– De gjorde bara en spelning förra året. Uppträdandet hos oss är deras enda i Stockholms län i år, vid sidan av ett i Täby, säger Anders Nylén, som är artistansvarig för Nynäskalaset.

Hearts & Colors uppträder på Nynäskalaset.

Alla artiklar i
Nynäskalaset 2017
Annons