Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny nattklubb slår upp portarna 

En ny nattklubb öppnar dörrarna i Nynäshamn. Reggaeartisterna General Knas och Antonio D intar scenen på klubbens första större fest, den 24 september.

– Allt gammalt ska bort och det ska bli vitt och fräscht, berättar nattklubbschefen Robin ”Hobbe” Törner om nattklubben Escape Nightclub som nu görs i ordning på Bedarö Barens övervåning. Tillsammans med barchefen Jani har han händerna fulla med byggjobb inför premiären den 3 september.

– Det blir nytt ljus, nya barer och ett helt nya koncept, säger Hobbe.

Belysningen kommer färga de vita väggarna olika varje kväll. I en del av lokalen har man byggt en inglasad lounge med egen bar där man kan boka bord och sitta en bit ifrån dansgolvet.

Åldersgränsen är 18 år och kvällarna kommer att ha olika inriktningar.

– Än så länge har det inte funnits underlag för en klubb för 30-plussare. Men finns intresse skulle det också gå att göra, säger Hobbe.

Klubben har öppet på lördagkvällar och lovar att arrangera minst en stor fest i månaden. Reggaeartisterna General Knas och Antonio D har lovat att gästa klubben den 24 september. Den 15 oktober intar SNSB (Sveriges näst snyggaste band) scenen. Adam Portnoff kommer hit i början av november och i slutet av november blir det Kalle Baahs tur.

– Decemberbokningen är ännu inte klar, säger Hobbe Törner.