Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nynäshamn FK föll med 2–3 borta mot Bollmora

Det blev en uddamålsförlust för Nynäshamn FK i bortamatchen mot Bollmora på lördagen. Laget förlorade med 2–3 (1–3) i division 6 Stockholm E herr i fotboll.

– Matchen böljade hit och dit de första 8-10 minuterna med chanser åt bägge håll! Sedan började vi bli obeslutsamma och tog några dåliga beslut och det utnyttjade Bollmora gruvligt. Plötsligt stod det 3-0 men efter ett skadeavbrott så började vi hitta rätt och när Kriangsak Klumya gjorde 3-1 på straff så var vi plötsligt med igen. Andra halvlek dominerade vi fullständigt och i anfall efter anfall så skapade vi fina chanser men det dröjde till ca 20 minuter kvar då Martin Stensveden gjorde 3-2. Bollmora hade nog inte ett skott på mål i andra halvlek medan vi fortsatte skapa lägen, men tyvärr var det de olycksaliga 20 minuterna i första halvlek vi fick sota för, kommenterade Nynäshamn FK:s tränare Per Stensveden efter matchen.

Nynäshamn FK:s mål gjordes av Kriangsak Klumya och Martin Stensveden.

För Bollmora gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Nynäshamn FK är på åttonde plats.

I nästa match möter Nynäshamn FK Tre Laxar borta på fredag 16 augusti 20.00.