Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nynäshamn räddade mina barns jullov

Annons

De flesta nynäshamnare har med all säkerhet många negativa åsikter om kommunen och om hur Nynäshamn styrs och sköts.. Kommunen får mycket ris dagligen. Men här kommer en stor och varm kram och massa tacksamhet till Nynäshamns kommun och den del/delar som tar hand om våra barn och ungdomar.

Jag har flyttat runt en del och har nu bott i Nynäshamn i fyra år. Jag är så glad och tacksam över att bo här med min familj. Skryter ofta om Nynäshamn och allt vi får göra under loven, utan kostnad och enkelt upplagt så att alla barn kan få ett trevligt lov.

Under alla skollov så anordnar Nynäshamn och olika föreningar gratis aktiviteter för barn och ungdomar. Under detta jullov så har barnen fått hoppa hoppborgar, spelat tennis, badminton och pingis, åkt skridskor, spelat bowling, gått på bio med mera. För våra ungdomar så har vi ungdomsgården Villan med massa olika aktiviteter på plats. De har fått åka till Bounce och spelat bowling med mera

Jag är så tacksam att jag och min familj bor i Nynäshamn där kommunen lägger ner så mycket tid och energi på våra barn och ungdomar. För det är inte många kommuner som går all in som Nynäshamn gör.

Så en stor kram till alla inblandade och ett stort tack för att ni får mina barn att lättare aktivera sig och har massor att berätta om när skolan börjar igen. Ett till tack från min plånbok som inte behövt tömmas ut och in för att aktivera mina barn.

Linda

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons