Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Följ NP:s bevakning fram till avgörandets stund på valnatten: "Vi rapporterar direkt under hela kvällen"

Artikel 56 av 102
Kommunvalet Nynäshamn 2018
Visa alla artiklar

Livesända intervjuer från valvakorna och de senaste lokala kommentarerna.
Valet följer du bäst på nynashamnsposten.se!
– Vi rapporterar direkt under hela kvällen, säger NP:s nyhetschef Niklas Milberg.

Annons

Avgörandet närmar sig.

9 september går Sverige till val efter en het, oviss och intensiv valrörelse. Samtliga partier slutspurtar och det gör även NP som satsar stora resurser på att ta valbevakningen i mål.

NP:s nyhetschef Niklas Milberg sammanfattar intrycken från valrörelsen så här långt:

– Valspurten har varit ovanligt intensiv och kort! Och debatten i NP och på nyhetssajten har varit het. Vi har också kunnat se ett stort engagemang från väljarna i vår valtjänst #kandulova, som har lett till många nyhetsuppföljningar, säger han.

Nu planerar NP för själva valkvällen – och valnatten. Resurser fördelas och körscheman spikas för att ge dig som läsare senaste nytt i takt med att rösterna börjar räknas. Du följer såklart utvecklingen på nynashamnsposten.se med löpande liverapporter, tv-inslag och lokala kommentarer.

– NP rapporterar direkt på nyhetssajten nynashamnsposten.se under hela valkvällen. Man kommer självklart att kunna följa rösträkningen, bland annat via en särskild ”valrobot” där man kan se de lokala resultaten växa fram, säger Niklas Milberg.

– Vi pratar förstås med politiker från de lokala partierna och besöker valvakor för att pejla stämningen. Förhoppningsvis får vi också besök i vår ”valstudio” på redaktionen! Kanske dyker vi också upp i någon röstningslokal för att ta tempen på väljarkåren.

9 september går svenska folket till val, har du bestämt dig än?

Har du fortfarande inte bestämt hur du ska rösta?

Då kan ett besök på kandulova.se hjälpa dig på traven. NP:s uppmärksammade valtjänst #kandulova fungerar som en superlokal guide till valet, där ingen fråga är för liten för att ställas och där du själv kan bedöma vad de olika partierna kan göra för just dig. Hittills har närmare 100 lokala läsarfrågor och 500 svar från politikerna kommit in.

Alla artiklar i
Kommunvalet Nynäshamn 2018
Annons