Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nynäshamns tennisklubb delade ut stipendier och satsar under sommaren

Nynäshamns tennisklubb har haft sin föreningsstämma och delat ut stipendier. Nu blickar klubben framåt mot en händelserik sommar.

I fantastiskt sommarväder den 31 maj genomfördes en föreningsstämma i Nynäshamns tennisklubb! Utöver formalia så informerade ordförande Terje Klausen om klubbens utveckling.

Efter stämman delades priser ut.

Carl-Henrik von Platens stipendium tillfaller i år Lisa Sohlberg och Rasmus Båge.

Motivering till stipendiet är: Lisa och Rasmus har under det gångna året visat en stor träningsmoral och haft en fin utveckling i sin tennis. De har tävlat flitigt och gjort goda resultat runt om i Stockholm. Med sin seriösa inställning och trevliga attityd på banan är de bra ambassadörer för NTK:s tävlingsverksamhet.

Till hedersmedlem utsågs Claes Johansson, för de förtjänstfulla insatser som han har gjort för Nynäshamns tennisklubb.

Ban- och anläggningskommittén blev årets NTK:are.

I ett led i att öka intresset för tennis bland Nynäshamnsborna, har NTK ökat antalet kurser kraftigt under sommaren 2020. Oavsett tidigare kunskap kan man anmäla sig till en intensivkurs för att lära sig grunderna. Vi samarbetar också med kommunen för att barn i åldrarna 5-15 år ska få möjlighet att prova på tennis, badminton och bordtennis i vår hall vid Kvarnängen.

Är man lite äldre (60+) kan man anmäla sig till veteranverksamheten som i dagsläget omfattar cirka 80 personer som regelbundet spelar tennis och umgås. Det är faktiskt en av Stockholms största veteranavdelningar!

Är man intresserad eller har frågor om tennis i allmänhet eller kurser i synnerhet kan man kontakta oss via mejl på [email protected] eller via hemsidan.

Terje Klausen, ordförande, Nynäshamns tennisklubb

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Nynäshamns Posten Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel